Politiet dræber demonstrant i Yemen


Politiet dræber demonstrant i Yemen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv demonstranter blev ramt af politiets kugler i den sydlige del af Yemen. En af dem døde senere af de kvæstelser, han havde pådraget sig.

En demonstrant blev dræbt og seks andre såret, da politiet åbnede ild i forbindelse med flytningen af et lig af en død demonstrant fra et sygehus i den sydlige del af Yemen.

Øjenvidner siger, at skyderiet begyndte lørdag, da politivagter forsøgte at forhindre separatister fra den sydlige del af landet i at fjerne liget af en tidligere dræbt demonstrant fra Ibn Khaldun hospitalet i byen Hutah.

Syv mennesker blev såret, og en af dem døde senere, at de kvæstelser han havde pådraget sig under urolighederne i Hutah, der ligger i nærheden af havnebyen Aden.

Forsvarsministeriets hjemmeside 26sep.net oplyser, at fem "lovløse partisaner", der var involveret i urolighederne, er blevet anholdt i Hutah, men der står ikke noget om skudepisoden på sygehuset.

De fem har været involveret i "en række ulovlige handlinger mod sikkerhed og stabilitet", skriver websiden.

Sydyemen blev en selvstændig nation efter afslutningen på det britiske styre i 1967. Det blev forenet med nord i 1990, da Yemen blev den arabiske halvøs eneste republik.

Sydyemen prøvede at rive sig løs i 1994, men blev efter en kort borgerkrig nedkæmpet af nordyemenitiske styrker.

Yemen er det fattigste land på Den Arabiske Halvø.

Politiet dræber demonstrant i Yemen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce