Politichef: Det tyder på bombebrødre handlede alene


Politichef: Det tyder på bombebrødre handlede alene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge politiets foreløbige efterforskning fik Tsarnaev-brødrene ikke hjælp til bombeangrebet i Boston.

Den første efterforskning peger nu på, at Tsarnaev-brødrene udførte bombeangrebet i Boston uden hjælp fra andre. Det oplyser politichef Edward Deveau fra Watertown politi ifølge tv-stationen CNN.

Den 19-årige Dzhokar Tsarnaev, der menes at stå bag angrebene i Boston, behandles lige nu på et hospital, efter at han har lidt blodtab i forbindelse med anholdelsen, der fandt sted på en båd, som stod i en have i Watertown, Massachusetts.

Hans tilstand betegnes som "yderst kritisk".

Hans ældre bror, Tamerlan Tsarnaev, døde fredag på hospitalet, efter at han blev såret af politiets kugler i en voldsom skudduel, der også fandt sted i Watertown.

De to bomber, der mandag eksploderede tæt på målstregen ved det store maratonløb i Boston har kostet tre mennesker livet og kvæstet næsten 180. Ifølge CNN er 57 fortsat indlagt på hospitalet med deres kvæstelser. Tre af dem er i en kritisk tilstand.

Ifølge NBC er Dzhokar Tsarnaev indlagt på Beth Israel Deaconness Medical Center, hvor 11 af de kvæstede fra mandagens bombeangreb også er indlagt.

En talsmand fra University of Massachusetts-Dartmouth oplyser til CNN, at den 19-årige dreng har opholdt sig blandt studiekammerater siden angrebet mandag og indtil torsdag aften.

Dzhokar Tsarnaev har altså angiveligt både modtaget undervisning og deltaget i sociale arrangementer og fester, mens politiet har arbejdet på højtryk for at opspore bagmændene til angrebet.

Han er endnu ikke blevet offentligt anklaget. Anklagepunkterne vil blive bestemt ud fra, om retssagen mod den formodede gerningsmand skal foregå ved en national eller føderal domstol.

Spørgsmålet om, hvor retssagen skal foregå, kan med andre ord betyde liv eller død for Tsarnaev.

Massachusetts, staten hvor Boston ligger i, har nemlig ikke dødsstraf.

Politichef: Det tyder på bombebrødre handlede alene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce