Passager: Alle skreg og alt var panik om bord


Passager: Alle skreg og alt var panik om bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ombordværende på det havarerede indonesiske Lion Air-fly fortæller om minutterne efter styrtet i havet.

Panikken brød ud i lys lue, da et indonesisk passagerfly lørdag eftermiddag styrtede i havet kort inden landing på ferieøen Bali. Alle om bord overlevede, men mange blev kvæstet ved den hårde landing.

- Flyet ramte vandet med høj hastighed, siger den 45-årige passager Ignatius Juan Sinduk fra sin hospitalsseng i Denpasar, hvor han bliver behandlet for vejrtrækningsproblemer, efter at hans bryst blev kvæstet med styrtet.

- Alle skreg, og pludselig væltede vandet ind i flyet. Passagerer gik i panik og kæmpede for at få fat i redningsveste. Nogle passagerer snublede og faldt, mens andre løb ind i hinanden. Det var et stort kaos, siger han og tilføjer:

- Det lykkedes mig at få fat i en redningsvest, hvorefter jeg langsomt svømmede ud af flyet og ind til stranden.

Chefen for den lokale katastrofemyndighed, Dewa Made Indra, siger, at 52 mennesker blev ført til forskellige sygehuse efter styrtet. Efterfølgende er 44 blevet udskrevet, mens otte fortsat er indlagt på fire forskellige sygehuse på øen, siger han.

Bekymrede pårørende samledes i Lion Airs hovedkvarter i Jakarta. En af dem er Masriyah, der ligesom mange andre indonesere kun bruger et navn, og hvis 19-årige datter var stewardesse på flyet.

- Jeg har ringet til hende hundredvis af gange, men hun tog ikke telefonen. Jeg er nødt til at vide, om hun har det godt, siger hun med tårerne løbende ned ad kinderne.

Der var tre udlændinge om borg på Lion Air-flyet, da det styrtede ned omkring klokken 15 lokal tid. Ifølge lufthavnens kommunikationsansvarlige er der tale om en franskmand samt en mand og en kvinde fra Singapore.

Herry Bhakti, en embedsmand fra transportministeriet, sagde indledningsvis, at flyet var fløjet forbi landingsbanen, men rettede det siden ved at præcisere, at flyet gik direkte ned i havet. Det står fortsat ikke klart, hvad der var årsagen til styrtet.

Passager: Alle skreg og alt var panik om bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce