Palin kaster skygge over motorcykelparade

Her ses Palin bag på motorcykel foran Det Hvide Hus.
Foto: AP Photo/Polfoto

Palin kaster skygge over motorcykelparade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske presse er ved at gå grassat i spekulationer om Sarah Palins fremtidsplaner.

Den republikanske politiker og medieperson Sarah Palin, der regnes for at være en af højrefløjens bedste bud på en præsidentkandidat i 2012, deltog søndag i en stor motorcykelparade i Washington.

Iført sort læderjakke, solbriller og motorcykelhjem fejrede Palin, sammen med tusindvis af bikerentusiaster, mindedagen for USA's krigsveteraner.

Palins optræden har fået medierne til at gå amok i spekulationerne om en forestående annoncering af, at hun vil stille op i det republikanske nomineringskapløb for at blive partiets præsidentkandidat.

- Der findes ikke bedre måder at opleve D.C. på end bag på en Harley, siger Palin ifølge sin hjemmeside.

Politikeren, der særligt er populær hos det såkaldte Tea Party-segment, satte med turen i Washington gang i sin "One Nation Tour", der af flere regnes for at være starten på Palins valgkamp.

Det var dog ikke alle, der var glade for Palins optræden i Washington. Hun ankom nemlig omringet af pressefolk og sikkerhedsvagter, der måtte holde publikum på afstand. Desuden sluttede hun sig til fronten af paraden, hvilket provokerede flere deltagere.

- Hun burde ikke komme her for at sige noget politisk. Hvis hun bare vil støtte paraden, så er det fint, men hvis hun kommer her for at få vores stemmer, så skulle hun have holdt sig væk, siger Joe Clark, der deltog i motorcykelkørslen, til Washington Post.

Palin kaster skygge over motorcykelparade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce