Pakistaner nægter Mumbai-terror


Pakistaner nægter Mumbai-terror

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den eneste overlevende af de formodede angrebsmænd bag terrorangreb på Mumbai sidste efterår nægter sig ved retsmøde skyldig i alle anklager.

En mistænkt pakistansk terrorist nægtede sig i dag skyldig i samtlige 86 anklagepunkter, da han blev stillet for en særdomstol i Mumbai, hvor han er anklaget for at have deltaget i terrorangrebet på den indiske metropol sidste efterår.

166 mennesker mistede livet og flere end 300 andre blev såret, da en gruppe terrorister i tre dage i slutningen af november holdt luksushoteller og andre bygninger besat efter at være ankommet til Mumbai i en fiskerbåd.

- Det er alt sammen forkert. Jeg nægter at acceptere anklagerne, sagde den 21-årige Mohammed Ajmal Kasab på hindi i retssalen.

Han blev anholdt af indisk politi, da terrorangrebet var nedkæmpet og alle andre terrorister døde. Den unge pakistaner fra Punjab-området er blandt andet anklaget for at starte en krig mod Indien, forårsage terrorisme, destabilisere regeringen, drab, bortførelse og ulovlig våbensmugling.

Bortset fra pakistaneren er også to indiske statsborgere anklaget i sagen, fordi de skal have hjulpet de 10 terrorister med at overvåge terrormålene. De nægter sig ligeledes skyldige.

Retssagen i et topsikret fængsel i Mumbai er to gange tidligere blevet udskudt.

Pakistaner nægter Mumbai-terror

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce