Schweizisk politi arbejder på at identificere liget af en kvinde, der blev fundet tirsdag nær en sø.

Politiet i Zug i Schweiz har fundet liget af en kvinde i området omkring den schweiziske by Zug, hvorfra den 20-årige danske Olivia Østergaard forsvandt den 26. marts.

En talsmand for politiet oplyser, at man venter inden for et par timer at vide, om den døde er Olivia Østergaard.

- Vi ved endnu ikke, om det er Olivia Østergaard. Vi er fortsat i gang med undersøgelser, og det er ikke bekræftet endnu, men vi regner med at vide mere i løbet af et par timer, siger Judith Aklin, der er talsmand for politiet i Zug, sidst på eftermiddagen tirsdag.

Liget blev fundet tirsdag eftermiddag i Oberägeri - en lokalitet nær bredden af søen Ägerisee, der er et af de områder, som politiet har gennemsøgt, siden Olivia forsvandt.

Liget blev fundet tirsdag eftermiddag i en lade nær landsbyen Oberägeri - en lokalitet nær bredden af søen Ägerisee, der er et af de områder, som politiet har gennemsøgt uden resultat, siden Olivia forsvandt.

Judith Aklin ønsker ikke at oplyse noget om omstændighederne, hvorunder liget blev fundet.

Olivia Østergaard blev sidst set tidligt om morgenen tirsdag den 26. marts, da hun forlod sin lejlighed i Zug for angiveligt at tage til universitetet i Zürich.

Bredderne på Ägerisee er tidligere undersøgt fra båd, og også flere områder omkring Oberägeri er undersøgt med hunde og med helikopter.

Mere om emnet

Se alle
4
Olivia død: Identificeret af politiet i Schweiz

Olivia død: Identificeret af politiet i Schweiz

Undervandskamera fandt ikke danske Olivia

Politiet leder igen efter Olivia i sø