Obama vil mødes med Hillary


Obama vil mødes med Hillary

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når støvet lægger sig efter demokraternes primærvalg, vil Barack Obama mødes med rivalen Hillary Clinton, som måske allerede tirsdag kaster håndklædet i ringen.

Barack Obama har bedt sin rival i de amerikanske primærvalg, Hillary Clinton, om et møde mellem de to. Den udmarvende kamp mellem dem har splittet det demokratiske parti, men det vil Obama have rettet op på.

- Jo hurtigere, vi kan samle partiet, des bedre, så vi kan fokusere vores kræfter mod John McCain og på at genvinde Det Hvide Hus, siger Obama ifølge nyhedsbureauet AP.

Forud for tirsdagens to sidste primærvalg tyder alt på, at han bliver demokraternes kandidat. Samtidig går der vedholdende rygter i USA's politiske korridorer om, at Hillary Clinton i morgen trækker sig fra valgkampen. Blandt andet siger hendes mand, tidligere præsident Bill Clinton, at han efter tirsdag for evigt er færdig med at være del af en kampagne, og ifølge nyhedsbureauet AFP har flere af Clintons kampagnemedarbejdere fået at vide, at der ikke er mere arbejde til dem.

Flere politiske kommentatorer spekulerer i, om den tidligere førstedame vil overveje at stille op som Obamas vicepræsident. På trods af at den holdopstilling løbende er blevet afvist af en række kilder.

Obama vil mødes med Hillary

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce