Nye afhøringer af Olmert


Nye afhøringer af Olmert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye afhøringer af den korruptionsmistænkte Ehud Olmert fredag, hvor meningsmålinger viste, at Tzipi Livni er det bedste bud på hans afløser i Kadima-partiet.

Kriminalfolk ankom i dag til den israelske premierminister, Ehud Olmerts bolig for endnu en gang at afhøre ham i forbindelse med korruptionsanklager. Det var blandt andet mistanken om, at Olmert var indblandet i korruption, der onsdag fik ham til at meddele, at han trækker sig som regeringspartiet Kadimas leder til september.

Fredagens afhøringer, der ventes at ville vare i et par timer, drejer sig om, hvorvidt Olmert uretmæssigt har modtaget økonomisk støtte fra en amerikansk forretningsmand.

Når Olmert træder tilbage som leder af sit parti, betyder det også, at han trækker sig som Israels premierminister.

Meningsmålinger offentliggjort i dag viser, at det højreorienterede Likud-partis leder, Benjamin Netanyahu, og Kadima-partiets Tzipi Livni står praktisk talt lige i kampen om at afløse Olmert som premierminister.

Meningsmålinger i Israels tre ledende aviser viser sideløbende, at Livni, der er Israels udenrigsminister, fører klart i kapløbet om at overtage ledelsen af Kadima efter Olmert ved et partivalg 17. september.

Nye afhøringer af Olmert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce