Morgan Freeman ved godt mod efter ulykke

Bremsespor på vejen, hvor skuespilleren Morgan Freeman kørte af vejen mandag. Han rapporteres som værende ved godt mod efter en alvorlig bilullyke og en efterfølgende operation, der varede mere end fire timer, skriver Ritzau tirsdag.
Foto: Mike Brown, The Commercial Appeal/AP/POLFOTO

Morgan Freeman ved godt mod efter ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have været på operationsbordet i fire en halv time, er Morgan Freeman, der overlevede bilulykke søndag, ved godt mod.

Den amerikanske skuespiller Morgan Freeman rekonvalescerede tirsdag efter at have været på operationsbordet på grund af skaderne, han pådrog sig ved en alvorlig bilulykke. Det oplyser hans talskvinde.

Den 71-årige Freeman snød døden søndag, da den bil, han var fører af, kørte af vejen og rullede rundt. Eneulykken, der skete i Mississippi, efterlod den Oscar-vindende skuespiller med en brækket arm og skader på albue og skulder.

En kvindelig passager, der var med i Freemans bil, måtte skæres fri af redningsmandskabet.

Freeman var imidlertid ved "godt mod" tirsdag efter at have været igennem en fire en halv timer lang operation på Regional medical Center i Memphis, Tennessee, siger hans talskvinde i Los Angeles, Donna Lee.

- Morgan har det godt efter et kirurgisk indgreb i aftes, der skulle genetablere nerveforbindelser og udbedre skader i hans venstre arm og hånd, hedder det i en erklæring fra Lee.

- Han er oppe af sengen og ser frem til at blive udskrevet så hurtigt som muligt, tilføjer Freemans talskvinde.

Morgan Freeman ved godt mod efter ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce