Morgan Freeman kvæstet ved bilulykke

Den berømte amerikanske skuespiller Morgan Freeman blev alvorligt kvæstet, da han kørte galt i staten Mississippi.

Morgan Freeman kvæstet ved bilulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Avis: Den kendte amerikanske skuespiller Morgan Freeman har brækket skulder og arm i forbindelse med en bilulykke i Mississippi.

Den Oscar-vindende skuespiller Morgan Freeman er indlagt på et hospital i Memphis, Tennessee, efter at han i går blev alvorligt kvæstet ved en bilulykke i nabodelstaten Mississippi.

En talskvinde for Regional Medical Center i Memphis siger, at Freemans tilstand er alvorlig. Imidlertid citerer avisen Los Angeles Times kilder tæt på den 71-årige skuespiller for, at han er ved godt mod og endog har overskud til at være munter.

- Han har brækket skulderen og en arm, men han klarer sig. Han griner og spøger allerede med sygeplejerskerne, siger kilden.

Clay McFerrin, redaktør for avisen Sun Sentinel i Charleston, Mississippi, siger, at ulykken skete få kilometer vest for Charleston, ikke langt fra, hvor Freeman og hans hustru, Myrna, ejer en ranch.

McFerrin siger, at Freemans bil øjensynlig kørte af en hovedvej, fløj gennem luften og landede i en grøft.

- De måtte bruge hydraulisk frigørelsesudstyr for at redde han ud af køretøjet, forklarer McFerrin.

Freeman, der er aktuel med den nye Batman-film, "The Dark Knight", blev straks efter fløjet i lægehelikopter fra ulykkesstedet til hospitalet i Memphis.

Morgan Freeman kvæstet ved bilulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce