Mindst 21 dræbt ved mineeksplosion i Syrien


Mindst 21 dræbt ved mineeksplosion i Syrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsøg på at få en syrisk våbenhvile i stand under de muslimske helligdage Eid al Adha har været resultatløse.

Mindst 21 mennesker, deriblandt fire børn og seks kvinder, blev dræbt, da en minibus eksploderede tidligt onsdag i den sydlige syriske by Noa, oplyser aktivistgruppen Syriens Observatorium for Menneskerettigheder.

Aktivister fra oppositionen siger, at minibussen ramte en landmine, der var lagt på stedet af præsident Bashar al-Assads styrker. Regeringen har ikke kommenteret mineeksplosionen, der skete i et oprørskontrolleret område i Syriens Deraa-provins, hvor der er militær på den nærliggende base, Tel al-Jumaa.

Assads styrker kæmper mod oprørsstyrker, der er vokset ud af en folkelig opstand mod regimets jerngreb om landet igennem fire årtier.

Forsøg på at få en våbenhvile i stand i forbindelse med de muslimske helligdage Eid al Adha har været resultatløse i Syrien.

Observatorium for Menneskerettigheder, som har hovedkvarter i London, melder om kampe i de fleste provinser onsdag. Gruppen siger, at krigsfly er blevet sendt til ørkenbyen Deir al-Zor.

Gruppen siger, at mindst 27 regeringssoldater er blevet dræbt under hårde kampe i Deir al-Zor i de seneste dage.

I alt er mere end 115.000 mennesker blevet dræbt under krigen i Syrien, hvor oprørere har vundet terræn i Daraa i de seneste måneder.

I den nordøstlige provins Hasake er mindst 10 tilhængere af al-Qaeda blevet dræbt under kampe med kurdere, siger Syriens Observatorium for Menneskerettigheder.

Mindst 21 dræbt ved mineeksplosion i Syrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce