Militante forsøgte onsdag at storme det saudiarabiske indenrigsministerium og et træningscenter. Da det mislykkedes, blev to bilbomber bragt til sprængning.Militante forsøgte at storme Saudi-Arabiens indenrigsministerium, men blev stoppet. Da forsøget mislykkedes, bragte de i stedet deres bil til sprængning uden for ministeriets porte, sagde en sikkerhedskilde.

Han sagde videre, at en anden bil fyldt med sprængstoffer forsøgte at tiltvinge sig adgang til et træningscenter for saudiarabiske specialstyrker. Også den bil blev stoppet og bagefter bragt til sprængning.

Saudiarabiske sikkerhedsstyrker lukkede vejene, der fører hen til al-Maazar distriktet, hvor det saudiarabiske indenrigsministerium og Intercontinental Hotel ligger.

Eksplosionerne fandt sted få timer efter, at de saudiarabiske sikkerhedsstyrker havde skudt og dræbt en bevæbnet mand i Riyadh under en ny skudveksling med formodede terrorister.

Snesevis af ambulancer og politibiler kørte til de to bomberamte områder. Der var ingen umiddelbare oplysninger om døde eller sårede.