Med far på valg-turne


Med far på valg-turne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

USA: De har været det store forsonende træk for alle, der betragter præsident Bush som lidt af en stivstikker. De to tvillingedøtre, Barbara og Jenna.

De er unge - og tilsyneladende præcist så letsindige, ubekymrede og forkælede som alle andre unge. I 2001 blev de anholdt for at drikke på en bar i Texas. De var på det tidspunkt begge under den legale drikkealder, og det blev ikke bedre af, at den ene af dem - Barbara - forsøgte at købe sig en drink på et falsk identifikationskort.

Det kostede pigerne samfundstjeneste. Jenna var tidligere blevet snuppet for yderligere et tilfælde af drikkeri under drikkealderen, hvor hun fik en bøde på 500 dollar og en betinget frakendelse af kørekortet.

Alt det ved vi. Og vi ved også, at amerikanske medier har kritiseret dem for at være lidt for tarveligt klædt og beskyldt moderen, Laura, for ikke at have styr på dem og for at lade sig styre af dem ved de få lejligheder, hvor pigerne har rejst med deres mor på udenlandsbesøg.

Derimod har vi ikke vidst noget om, at tvillingedøtrene faktisk også interesserer sig for politik, og at de er villige til at træde frem på den store scene.

Hidtil har de ikke vist sig i politik, og forældrene har bedt medierne om at holde snuden for sig selv, men i denne uge optræder pigerne over syv sider i magasinet Vogue, og Jenna og Barbara har også kastet sig ud i faderens genvalgskampagne. De har begge fået et kontor i valghovedkvarteret i Washington, og Jenna er i disse dage med præsidenten på bustur gennem Pennsylvania.

- Jeg gør det ikke, fordi han har bedt mig om at gøre det, fortæller hun til Vogue.

- Mine forældre har aldrig ønsket, at jeg skulle træde ind i den politiske verden, og jeg tror stadig, at de er en smule chokerede over, at jeg har valgt at gøre det. Men jeg elsker min far, og jeg tror, at jeg ville fortryde det, hvis jeg ikke gjorde det.

Jenna var selv klædt, som hun altid er klædt - chikt, høje hæle, øreringe, MTV-agtigt - og i Vogue optræder hun også i en række fikse kjoler, som designere har stillet til rådighed. Blant andet i en stropløs tranebærfarvet kjole fra Oscar de la Renta og en Harry Winston armkæde, mens søsteren optræder i en sag fra Calvin Klein.

Jenna vil efter sommerferien flytte ind i en lejlighed i New York sammen med en veninde og undervise på en privatskole, mens Barbara vil rejse til Østeuropa og Afrika, hvor hun skal hjælpe børn med hiv og aids.

Med far på valg-turne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce