Mange fryser ihjel i Indien


Mange fryser ihjel i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Usædvanlig koldt vejr i det nordlige Indien koster mindst 17 mennesker livet i løbet af et døgn. Myndighederne frygter flere dødsfald, for kulden fortsætter.

Foreløbig er mindst 17 mennesker døde af kulde i det nordlige Indien inden for et døgn. Værst ramt er delstaten Uttar Pradesh, hvor 16 mennesker er frosset ihjel. De fleste ofre er hjemløse, tiggere eller folk, som har så ringe boligforhold, at de ikke kunne beskytte sig mod kulden.

I delstaten Jammu, der ligger ved foden af Himalaya-bjergkæden er et menneske frosset ihjel.

Store dele af det nordlige Indien er siden onsdag ramt af usædvanlige lave temperaturer. Helt ned syd for hovedstaden New Delhi til byer som Agra og Kanpur er der målt temperaturer på under en grad.

Temperaturer tæt ved frysepunktet er sjældne i de pågældende regioner, og vintervejret har skabt alvorlige problemer for de mange, der bor i uopvarmede boliger.

Meteorologer siger, at vintervejret fortsætter i de kommende dage, og der er endda risiko for, at temperaturen falder yderligere.

Vinteren i Indien er kort. Den begynder som regel i midten eller slutningen af december og ophører i begyndelsen af februar.

Mange fryser ihjel i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce