Mand sigtet for giftbrev-angreb på Obama


Mand sigtet for giftbrev-angreb på Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En domstol sigter mand for at ville såre præsident Barack Obama og fremsætte andre trusler.

Den amerikanske statsanklagemyndighed har rejst sigtelse mod Paul Kevin Curtis, en mand fra Mississippi, som blev anholdt onsdag i forbindelse med FBI's efterforskning af breve indeholdende giftstoffet ricin.

En domstol sigter Curtis for at have truet med at såre præsident Barack Obama og fremsætte andre trusler gennem postvæsnet. Han ventes fremstillet for en dommer inden for kort tid.

Manden er mistænkt for at sende breve gennem det amerikanske postvæsen, som indeholdt et grynet stof, der i første omgang er testet positivt for ricin, sagde forbundspolitiet FBI tidligere.

Det første brev var adresseret til den republikanske senator Roger Wicker. Det blev opsnappet ved et rutinetjek på et eksternt postcenter. Det var adresseret til politikerens kontor i Senatet, men nåede aldrig frem.

Siden blev også et brev til Barack Obama testet positivt for at indeholde giftstoffet. Også det brev blev fundet, inden det nåede frem til Det Hvide Hus.

Begge breve, der er stemplet 8. april i Memphis i Mississippis nabostat Tennessee, indeholdt sætningen "at se noget forkert og ikke afsløre det, er stiltiende at acceptere, at det fortsætter", skriver CBS News.

Opdagelsen af ricin i brevene til Obama og senatoren sker i kølvandet på bombeeksplosionerne i Boston mandag, der har kostet tre mennesker livet og såret omkring 180.

Mand sigtet for giftbrev-angreb på Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce