Mand med seks koner dømt til pisk


Mand med seks koner dømt til pisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En saudiarabisk mand er dømt 120 piskeslag, fordi han har seks koner. Det er i strid med sharialovningen, der kun tillader en mand at have fire hustruer.

En 56-årig saudiarabisk mand kan godt forberede sig på, at han skal have officielle pisk. En dommer har besluttet, at han skal straffes med 120 piskeslag, fordi han har seks koner.

Dommeren har afgjort, at han skal have 20 slag for hver kone, skriver den saudiarabiske avis Arab News.

Manden har med de seks koner forbrudt sig imod den islamiske sharialovgivning, der er i kraft i Saudi-Arabien. Den forbyder egentlig ikke flerkoneri, men den sætter en grænse ved fire koner.

Oven i de 120 piskeslag er manden dømt til at lære to kapitler i Koranen udenad, ligesom han har fået forbud mod at rejse ud af landet i fem år.

Manden forsvarede sig med, at han ikke har noget imod islamisk lov, men at han ikke vidste, at der var en grænse ved fire koner.

Dommeren havde mulighed for at dømme manden til døden ved stening på grund af utroskab. Da manden er ulovligt gift med to af konerne, er der tale om, at han har bedraget de fire øvrige.

Men dommeren sagde, at der ikke er beviser nok for utroskab.

Sagen er i øvrigt ikke slut for den 56-årige mand. De seks koner er tre saudiarabere og tre yemenitter, og dommeren afgjorde, at der kommer en ny retssag imod manden, fordi han har giftet sig med udlændinge uden officiel tilladelse.

Mand med seks koner dømt til pisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce