Madeira venter at finde flere omkomne


Madeira venter at finde flere omkomne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redningsmandskab på den portugisiske ferieø Madeira fortsætter med at lede efter ofre i mudderet. 42 er fundet omkommet, og tallet ventes at stige.

Portugisisk redningsmandskab arbejder sig gennem mudderet og vandmasserne på ferieøen Madeira for at lede efter flere ofre efter de voldsomme oversvømmelser.

Mindst 42 mennesker er døde. Myndighederne frygter, at flere omkomne er skyllet ud i Atlanterhavet efter lørdagens uvejr, og derfor er dykkere ankommet fra Portugal for at søge efter dødsofre.

Også i bjergene ventes dødstallet at stige. Her er nogle områder særligt hårdt ramt, siger borgmesteren i hovedbyen Funchal, Miguel Albuquerque.

- Vi er i gang med at grave huse ud, der blev begravet. Desværre tvivler jeg ikke på, at dødstallet vil stige, siger han.

De voldsomme regnskyl lørdag udløste store oversvømmelser og mudderskred, der fejede biler af vejene og begravede nogle af øens huse i tonsvis af mudder.

Mange af øens veje er delvist ødelagt eller blokeret af sten, træer og mudder.

Uvejret har kvæstet 120 personer, og omkring 300 har sovet i et af de midlertidige herberg, myndighederne har etableret. Mindst 240 mennesker har mistet deres hjem.

Der er ikke umiddelbart overblik over, hvor mange personer der savnes. Myndighederne siger, at nogle af dem, der oprindeligt var meldt savnet, er dukket op. De har ikke kunnet give besked til deres pårørende om, hvor de var, fordi telefonsystemet er brudt ned.

Madeira venter at finde flere omkomne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce