Laura Bush i Afghanistan


Laura Bush i Afghanistan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

USA's førstedame i Kabul for at mødes med Afghanistans præsident.

USA's førstedame, Laura Bush, kom søndag overraskende til Afghanistan med en appel til det internationale samfund om ikke at svigte det krigshærgede land, hvor Talibanmilitsen har optrappet volden.

Laura Bush, der kom til Kabul under et massivt sikkerhedsopbud, sagde, at hendes besøg var en chance for at tilkendegive "forhåbningsfulde tegn" om genopbygning og bedre forhold for kvinders rettigheder efter den amerikanskledede invasion af landet for mere end seks år siden.

Laura Bush blev efter et kort ophold i Kabul fløjet i helikopter til den centrale by Bamiyan, hvor Taliban i 2001 sprængte to gamle gigantiske buddhastatuer, der var skåret ind i en bjergside.

Inden sin afrejse til Slovenien, hvor den amerikanske førstedame mandag slutter sig til sin mand ved et amerikansk-europæisk topmøde, skulle Laura Bush have et møde med præsident Hamid Karzai.

I den amerikanske regering er der tiltagende frustration over den afghanske præsident, som kritiseres for ikke at tage sig tilstrækkeligt af sit lands mange problemer, skrev The New York Times i weekenden.

Laura Bush i Afghanistan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce