Lærere mistænkt for årelangt sexmisbrug


Lærere mistænkt for årelangt sexmisbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindst 12 forskellige forbrydere stod bag påstået misbrug på en prestigefyldt skole i New York, siger anklager.

Elever på en af USA's mest prestigefyldte skoler blev angiveligt misbrugt af pædofile lærere i mere end tre årtier. Myndighederne kan dog ikke retsforfølge de mistænkte, fordi forbrydelserne overskrider forældelsesfristen.

Politiet har fundet bevis for "systematisk" misbrug af elever på Horace Mann skolen i en periode, der spænder over 34 år fra 1962 til 1996, skriver den lokale anklagemyndighed i Bronx i en meddelelse.

Horace Mann, der bliver anset som en af de allerbedste privatskoler i USA og koster over 225.000 kroner årligt i undervisningsafgift, blev undersøgt af New York Times Magazine sidste juni.

Her fortalte en tidligere elev om flere sager om sexmisbrug i 1970'erne og frem til 1990'erne.

Magasinets historier fik flere andre til at stå frem og fortælle, at de også havde oplevet misbrug på skolen.

Anklagerne siger, at politiundersøgelsen viser, at der var et "systematisk mønster af påstået misbrug", der overstiger det, som magasinet fandt frem til.

- Vi har samlet fundet direkte informationer vedrørende mindst 12 forskellige pædofile, lyder det i meddelelsen fra anklagemyndigheden.

- Det rapporterede misbrug rangerer fra, hvad man kan karakterisere som upassende opførsel, til tilfælde med seksuel kontakt, samleje og kriminelle seksuelle handlinger.

Fordi der er gået for lang tid, siden forbrydelserne blev begået, har anklagerne ikke mulighed for at gå videre med sagerne. I de fleste tilfælde er pædofilisager forældet efter fem år, lyder det fra anklagemyndigheden.

Lærere mistænkt for årelangt sexmisbrug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce