Hollandsk politi har anholdt en kvinde i forbindelse med trusler om et terrorangreb mod Amsterdam, der lammede byens forretningsliv.
En kvinde af marokkansk oprindelse blev i dag anholdt af hollandsk politi i forbindelse med en terrortrussel i Amsterdam i marts, der førte til, at snesevis af forretninger måtte holde lukket en hel dag.

Den 48-årige kvinde er mistænkt for at være "involveret i anonyme telefontrusler 11. marts vedrørende et planlagt terrorangreb på Amsterdam den efterfølgende dag", hedder det i en erklæring fra den hollandske anklagemyndighed.

Det står ikke umiddelbart klart om kvinden, der, ifølge politiet, opholdt sig i Bruxelles, da telefontruslerne blev indtelefoneret, er hollandsk statsborger.

I forbindelse med telefontruslen blev syv personer i alderen fra 18 til 64 år midlertidigt anholdt. Alle havde dobbelt hollandsk-marokkansk statsborgerskab.

Snesevis af forretninger og biografer i Amsterdam måtte holde lukket 12. marts, og en koncert med det amerikanske band The Killers måtte udsættes.