Kerry vil være positiv


Kerry vil være positiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Demokraterne i USA og deres præsidentkandidat, John Kerry, vil forsøge at fremstå som et positivt alternativ på partikonventet, som ville blive indledt sent mandag i Boston under omfattende sikkerhedsforanstaltninger.

Konventet varer fire dage og skal formelt kåre Kerry og John Edwards, hans makker, til henholdsvis præsidentkandidat og vicepræsidentkandidat.

Boston, som ligger i det nordøstlige USA, er omdannet til en fæstning, og både lokale borgere, som skulle på arbejde, og besøgende måtte finde vej mellem afspærringer og politibetjente, hvoraf nogle skjuler sig som civilklædte i menneskemængden. Helikoptere og kampfly afpatruljerer luftrummet, mens kystvagten bevogter havnefronten for at optrævle eventuelle terrorangreb.

Men den demokratiske ledelse og Kerry vurderer i fællesskab, at partiet og dets solide støtter står så samlet, at der ikke er grund til at piske en stemning mod Bush op. I forvejen er der udbredt enighed om, at alt andet end Bush vil være bedre for Amerika og for amerikanerne.

Det handler i stedet om at benytte begivenheden, som bevåges nøje af tv og presse, til at række ud til tvivlerne - de vælgere, som vakler mellem Kerry og Bush forud for præsidentvalget i november.

Kerry vil være positiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce