Kennedy hjemme igen


Kennedy hjemme igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den demokratiske veteran Edward Kennedy er udskrevet fra hospitalet og er hjemme igen. For en uge siden fik han fjernet en kræftsvulst fra hjernen.

Den amerikanske senator Edward Kennedy er udskrevet fra et hospital i North Carolina og er atter hjemme i Hyannis Port, Massachusetts.

Den 76-årige demokratiske veteran fik fjernet en kræftsvulst hjernen for en uge siden.

- Hans læger glæder sig over, hvor meget han er kommet sig siden operationen, og han skal nu komme til kræfter i sit hjem, før den næste fase i behandlingen påbegyndes, hed det i en meddelelse fra Kennedys kontor kort før, at han forlod hospitalet.

Ted Kennedy blev midt i maj indlagt efter et slagtilfælde, som viste sig at være en ondartet hjernesvulst. Eksperter vurderede dengang, at han næppe overlever det kommende år.

Men operationen gik altså "bedre end nogen havde ventet", siger hans søn, kongresmedlemmet Patrick Kennedy, til avisen Providence Journal.

Han tilføjer, at hans far ser frem til at vende tilbage til Senatet, hvor han vil hjælpe den demokratiske præsidentkandidat Barack Obama med at udarbejde en sygesikringslov, som skal gælde alle amerikanere.

Kennedy hjemme igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce