José Carreras stopper ikke


José Carreras stopper ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

José Carreras-stiftelsen afviser, at den verdensberømte tenor indstiller sin karriere. Stiftelsen siger, at engelsk avis har misforstået hans udtalelser.

Den spanske tenor José Carreras har ingen planer om at indstille sin karriere, meddelte José Carreras-stiftelsen fredag aften.

Den hævder, at den britiske avis The Times, der fredag skrev, at han stopper, har "misfortolket" udtalelser af den verdensberømte operasanger.

- Vi ønsker formelt at afvise denne påstand, hedder det i en erklæring fra José Carreras-stiftelsen, som sangeren har oprettet for at støtte kampen mod leukæmi.

- Denne oplysning bygger på en misfortolkning af tenorens udtalelser offentliggjort i The Times, hvori han siger, at han ikke længere vil koncentrere sig om operaproduktioner, hedder det videre.

- Som elskere af opera og klassisk musik har vidst til fulde i årevis, så giver José Carreras koncerter og solokoncerter verden over. Dette betyder ikke, at han opgiver at synge operaer, hvis de rigtige kunstneriske og arbejdsmæssige betingelser er til stade, forklarer Carreras-stiftelsen.

The Times skriver, at Carreras i fremtiden vil nøjes med at give koncerter.

- Hvis repertoiret tilpasses mine evner, er det ikke noget problem. Men min operakarriere er forbi, citerer avisen han for at sige.

Den 62-årig sanger blev verdensberømt som den ene af de tre tenorer, da han optrådte sammen med Plácido Domingo og Luciano Pavarotti.

Carreras overlevede i 1988 en livstruende leukæmi. To år senere optrådte han sammen med Domingo og Pavarotti i Rom i forbindelse med verdensmesterskaberne i fodbold.

De tre tenorer fortsatte deres fælles optrædender frem til 2003.

José Carreras stopper ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce