Jackson havde paryk og tatoveringer


Jackson havde paryk og tatoveringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Jackson havde ifølge den netop frigivne obduktionsrapport paryk og var tatoveret i hovedet.

Den 51 sider lange obduktionsrapport fra Michael Jacksons død går i detaljer om den afdøde amerikanske popstjernes udseende - og dokumenterer blandt andet, at Jackson bar paryk og var tatoveret flere steder i ansigtet.

Det skriver CNN.com.

Den amerikanske retsmediciner undersøgte sidste år Jacksons lig på Ucla hospitalet i Los Angeles mindre end tre timer efter, han døde af en dødelig cocktail af medicin.

- Den afdødes hovedhår er sparsomt og er forbundet til en paryk. Huden på kroppen har pletter af lyse og mørkt pigmenterede områder, skriver retsmedicineren.

Årsagen til hårtabet skyldes, at Jackson mistede en del hår under en ildulykke under en optagelse til en Pepsi-reklame i 1984. Siden har det været kendt, at Jackson har brugt parykker.

Ifølge Jacksons hudlæge, Arnold Klein, blev sangeren behandlet for vitiligo, hvilket er en hudlidelse, der forårsager uregelmæssige pletter af hvid hud.

Obduktionsrapporten viser også, at den forreste del af Jacksons hovedbund, omkring hans hårgrænse var skaldet og tatoveret med mørkt blæk. Hans øjenbryn og grænsen til hans øjenlåg var også tatoveret.

Dele af læberne var yderligere tatoveret med lyserød farve, hedder det i rapporten.

Michael Jackson havde ifølge rapporten flere brækkede ribben, hvilket tilsyneladende er sket i forsøget på at genoplive ham.

Jackson havde paryk og tatoveringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce