Italiensk kvinde indespærret i 18 år


Italiensk kvinde indespærret i 18 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et par måneder efter afsløringen af Josef Fritzl-sagen i Østrig er en ny uhyggelig sag om indespærring kommet frem i Italien.

En 47-årig italiensk kvinde blev fredag befriet af politiet, efter hun i 18 år har været indespærret af sin egen familie i et uhygiejnisk rum, oplyser italienske medier. Kvinden er nu anbragt på et psykiatrisk hospital i Napoli. Sagen kommer frem blot et par måneder efter afsløringen af sagen om Josef Fritzl, der i nabolandet Østrig havde holdt sin egen datter indespærret i 24 år og fået syv børn med hende.

Den italienske avis La Stampa oplyser, at det var et tip fra en nabo, der førte politiet på sporet af den italienske sag. Naboen til familien, der bor i en afsidesliggende landsby i Napoli-regionen, havde ifølge avisen fået mistanke, fordi han bl.a. havde bemærket, at der kom en ubehagelig stank fra kvindens fangeværelse.

Familien har holdt kvinden indespærret sinde 1990, fordi hun på det tidspunkt blev gravid. Kvindens søn, der nu er 17 år, har siden fødslen været anbragt hos fjerne slægtninge. Ifølge politiet ved han ikke noget om sin mors skæbne.

Politiet har anholdt både kvindens bror, søster og 80-årige mor. De boede alle tre i huset. Broderen er landbrugsmedhjælper og søsteren er børnehavepædagog.

Italiens TV har vist billeder af kvindens fangerum, hvor der var en seng, et toilet og en håndvask. Rummet var ubeskriveligt beskidt. Politiet er nu ved at undersøge, hvem der er far til kvindens søn.

Italiensk kvinde indespærret i 18 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce