Israel dræber seks palæstinensere


Israel dræber seks palæstinensere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks palæstinensere, heriblandt medlemmer af det moderate Fatah-parti, er blevet dræbt af israelsk militær ved to separate aktioner på Vestbredden og i Gaza.

Israelske soldater har dræbt seks palæstinensere ved to separate aktioner, herunder en aktion på Vestbredden mod medlemmer af palæstinensernes præsident, Mahmoud Abbas' Fatah parti.

Under aktionen mod byen Nablus på Vestbredden omringede snesevis af israelske køretøjer tre huse i den historiske gamle by, siger vidner.

Herefter rykkede de israelske soldater ind i husene, hvor de ifølge familiemedlemmer dræbte tre medlemmer af den vestligt støttede Abbas' parti.

Ifølge vidnerne havde ingen af de nu dræbte Fatah-medlemmer modsat sig at blive anholdt eller skudt mod de israelske soldater. Familiemedlemmerne siger, at de blev dræbt med koldt blod.

En af mændene Anan Subuh var medlem af Fatahs væbnede gren al-Aqsa Martyrernes Brigade, men havde fået amnesti af Israel. De to andre dræbte var partiaktivister, siger en palæstinensisk sikkerhedskilde.

Kilden insisterer på, at de ikke var eftersøgt af Israel.

Palæstinensiske læger siger, at en palæstinensisk kvinde blev såret ved aktionen.

Yderligere tre palæstinensere blev dræbt ved en anden aktion i Gaza, da de nærmede sig det sikkerhedshegn, der adskiller det Hamas-kontrollerede Gaza fra Israel.

En talskvinde for Israels militær bekræftede aktionen og sagde, at de tre palæstinensere havde forsøgt at gennemføre et angreb mod Israel.

Israels militær afviste at kommentere aktionen mod Fatah på Vestbredden.

Israel dræber seks palæstinensere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce