Incestoffer genforenet med familien


Incestoffer genforenet med familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

19-årige Kerstin Fritzl, der har tilbragt hele sit liv i en kælder, er i bedring. Hendes fremtidsdrømme omfatter en sejltur og en Robbie Williams-koncert.

Kerstin Fritzl - den 19-årige pige, hvis hospitalsindlæggelse i april førte til afsløringen af Østrigs værste incestskandale - er blevet genforenet med sin familie og ventes at komme sig, sagde læger og familiens advokat på en pressekonference onsdag.

Hun mødtes med andre familiemedlemmer søndag, kort efter at lægerne havde vækket hende af en kunstig koma, som hu har befundet sig i ugevis.

Hun blev bragt på hospitalet 19. april, bevidstløs og med flere organer ude af funktion.

Albert Reiter, den læge, som har behandlet Kerstin, sagde, at hun hilste på ham under stuegangen den 1. juni.

- Jeg sagde "hej Kerstin" til hende, og Kerstin svarede "hej", sagde Reiter under pressekonferencen på et hotel i Zeillin adskillige kilometer fra Amstetten, hvor Kerstin sammen med sin mor og to brødre blev holdt indespærret i kælderen af sin bedstefar, der også er hendes far.

- Kerstins overraskende bedring er en stor lettelse for os alle, sagde Berthold Kepplinger, der er direktør for den psykiatriske klinik, hvor den genforende familie forsøger at komme på benene igen efter deres traumatiske oplevelser.

Kepplinger, der beskrev genforeningen som et "bevægende øjeblik", sagde, at Kerstin havde givet udtryk for "mange ønsker," blandt andet at hun gerne vil ud og sejle.

Reiter tilføjede, at hun også gerne ville til Robbie Williams koncert, og at hun endda havde forsøgt at danse til hans numre, mens hun lå i sengen forbundet til slager og apparater.

Kerstin er det ældste barn af Elisabeth Fritzl, som i 24 år blev holdt som fange i en kælder af sin far, Josef Fritzl, der voldtog og misbrugte sin datter og fik i alt syv børn med hende.

Incestoffer genforenet med familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce