Guvernør håber at Boston bombe-mistænkt overlever


Guvernør håber at Boston bombe-mistænkt overlever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guvernøren i Massachusetts håber, at den 19-årige Dsjokhar Tsarnaev snart kommer sig, så han kan afhøres.

Den eneste, der lige nu kan svare på de mange spørgsmål om bombeangrebet i Boston, er med al sandsynlighed 19-årige Dsjokhar Tsarnaev, der lige nu ligger på hospitalet med alvorlige kvæstelser efter tilfangetagelsen sent fredag.

Hans tilstand beskrives som kritisk, men stabil. Han kan angiveligt ikke tale, fordi han er såret i halsen.

Guvernøren i Massachussetts, Deval Patrick, håber på, at Tsarnaev overlever og snart bliver i stand til at tale igen, så efterforskerne kan komme til bunds i sagen.

- Jeg tror, at alle politifolk håber på, at den mistænkte overlever, fordi vi har en million spørgsmål, der bliver nødt til at blive besvaret, siger guvernøren til tv-stationen CNN.

- Der er dele af efterforskningen - i form af informationer og beviser - som stadig skal afdækkes, siger Deval Patrick.

Den ældste bror, 26-årige Tamerlan Tsarnaev, blev skudt og dræbt tidligt fredag. De to brødre formodes at være ene om at have udtænkt og gennemført mandagens terrorangreb.

Tre mennesker mistede livet og adskillige blev lemlæstet, da to hjemmelavede bomber eksploderede med 12 sekunders mellemrum i maratonløbets målområde.

Mens verden jagtede ham, opførte den yngste af de to mistænkte sig som enhver anden studerende.

Han indfandt sig på University of Massachusetts-Dartmouth hver dag efter angrebet. Han blev sidst set på området sent torsdag, siger en af universitetets ansatte til CNN.

Mens stort set hele Boston stod stille og gader og huse blev gennemsøgt af politi og efterretningsfolk, deltog Dsjokhar i kollegiefester og den daglige undervisning.

Guvernør håber at Boston bombe-mistænkt overlever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce