Fru Mubarak løslades efter at være rippet


Fru Mubarak løslades efter at være rippet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egyptens tidligere førstedame slippes fri efter at have tilbagebetalt den egyptiske stat store beløb.

Hosni Mubaraks kone, Suzanne, der er anklaget for korruption, er blevet løsladt, efter hun har afleveret sine rigdomme til den egyptiske stat.

Det oplyser det egyptiske justitsministeriums kontor for skattesvindel.

Det var denne myndighed, som fredag anholdt den tidligere førstedame.

Det er blevet besluttet "at løslade hende, efter hun har overdraget staten penge fra to bankkonti til en værdi af 24 millioner pund", hedder det. Det svarer til cirka 21 millioner kroner.

Hosni Mubarak blev i midten af februar fordrevet som Egyptens præsident efter flere ugers omfattende demonstrationer i landet.

Den tidligere førstedame blev tilbageholdt fredag efter tre timers afhøring hos skattemyndighederne i justitsministeriet. Efterfølgende sigtede de hende for at have misbrugt sin stilling til ulovligt at berige sig.

Hun gav mandag skattekontoret bemyndigelse til at beslaglægge kontantbeløb i to banker og ret til at sælge en luksusvilla, hun har i Kairo.

Kun få timer efter hun blev tilbageholdt fredag, blev hun tilsyneladende ramt af et hjertetilfælde og blev overført til en intensivafdeling på Sharm al-Sheikhs hospital.

Suzanne Mubaraks mand er også anholdt. Han er anklaget for korruption og for at have givet ordre til at skyde på demonstranter tidligere i år.

Mubarak har flere gange fået forlænget sin varetægtsfængsling, siden han blev pågrebet den 13. april.

Fru Mubarak løslades efter at være rippet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce