Franskmand kæmpede sig fri af krokodillegab

Det var sådan en krabat - der her er ved at sætte tænderne i en havskildpadde - den franske turist mirakuløst undslap.
Foto: Aaron Vickers/AP/POLFOTO

Franskmand kæmpede sig fri af krokodillegab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En to meter lang saltvandskrokodille greb manden ved hovedet og forsøgte at drukne ham ved hjælp af et dødsrul

En franskmand måtte søndag i brydekamp med en krokodille for at slippe fri fra dens gab ud for kysten i australske Northern Territory.

29-årige Yoann Galeran var svømmet ud for at hente en lille båd, da saltvandskrokodillen angreb ham, skriver ntnews.com.au.

Det to meter lange bæst greb fiskeren ved hovedet, da han svømmede ud ved byen Nhulunbuy. Han så ikke krokodillen nærme sig, fordi det var mørkt.

- Det føltes som en stor sten eller noget, der ramte mod mit hoved. Jeg tænkte, at det helt sikkert var en krokodille, og at det eneste, jeg kunne gøre, var at bevæge mig så meget som muligt, siger han til ntnews.com.au.

Franskmanden, der arbejder på en fiskebåd, kæmpede for sit liv ved slå dyret, indtil han var i stand til at komme fri fra dens greb.

Han oplevede, at krokodillen gik i gang med sit frygtede dødsrul, hvor den ruller rundt med offeret for at drukne det.

- Jeg skubbede ham og fik mulighed for at flygte. Jeg tænkte ikke på at dø. Jeg tænkte bare på at kæmpe for at holde mig i live, siger han og tilføjer, at han kun ganske kortvarigt befandt sig i krokodillens gab.

Den 29-årige mand slap med bidemærker på hoved, nakke og skuldre, som han måtte på hospitalet for at få behandlet.

- Det var meget heldigt, at han var i stand til at svømme væk. Udfaldet af den episode kunne have været meget mere alvorligt, lyder det fra en lokal polititalsmand ifølge nyhedsbureauet AFP.

Saltvandskrokodiller, der kan blive omkring syv meter lange og veje over et ton, har været beskyttet siden 1970'erne. Siden er antallet steget stødt, og det samme er antallet af mennesker, der bliver dræbt eller angrebet af krokodillerne.

Franskmand kæmpede sig fri af krokodillegab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce