Forsvundet fireårig pige er i Irak


Forsvundet fireårig pige er i Irak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En lille pige, der formentlig blev bortført fra det centrale Malmø nytårsnat, er i god behold i Irak og har talt med sin mor. Det oplyser svensk politi.

Den fireårige pige, der nytårsaften forsvandt fra det centralt beliggende Gustav Adolfs Torg i Malmø, befinder sig nu i Irak og er formentlig blevet bortført, oplyser svensk politi.

Pigen har talt i telefon med sin mor, og hun er efter alt at dømme i god behold, lyder vurderingen.

Allerede dagen efter nytårsaften var moren i telefonkontakt med pigens far, som sagde, at datteren var på vej til Irak.

Hele familien er irakiske statsborgere. Moren og pigen har boet i Malmø, mens faren er blevet i hjemlandet.

En moster til den fireårige pige siger til den norske avis VG, at faren havde bedt to mænd om at hente pigen i Sverige. Men det er oplysninger, som politiet ikke ønsker at kommentere.

Politiet i Malmø gør det dog klart, at man sidder inde med oplysninger, som tyder på, at der ligger en kriminel handling bag pigens forsvinden, og at hun kan være bortført.

I samråd med familien blev både navn og billede af pigen offentliggjort fredag. Efter offentliggørelsen fik politiet flere tip, heriblandt en film, der viser en mystisk bil, som befandt sig i nærheden af Gustav Adolfs Torg, da pigen forsvandt.

Politiet fortsætter sin efterforskning trods de stærke indikationer på, at pigen nu opholder sig i udlandet.

- Selv om det nu er ganske sikkert, at pigen befinder sig i god behold i Irak, så fortsætter efterforskningen af forbrydelsen. Det vil sige, hvordan hun blev bortført, og hvem der kan være indblandet i bortførelsen, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Forsvundet fireårig pige er i Irak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce