Fodbold udløser klanstrid i Irak


Fodbold udløser klanstrid i Irak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annulleret Real Madrid-mål giver spektakler i Irak. Real-fan må punge ud til Barcelona-fan.

Når nogle af verdens bedste fodboldspillere tørner sammen, følges opgøret tæt i store dele af verden.

Det vidner en episode i det sydlige Irak om.

Her fulgte en inkarneret Real Madrid-fan og en lige så inkarneret Barcelona-fan med, da de to spanske superklubber med Messi, Ronaldo og alle de andre spillede semifinale i Champions League i Barcelona den 3. maj.

Opgøret endte med, at Barcelona skal spille finale mod Manchester United på lørdag, så den 3. maj blev en rigtig møgdag for den irakiske Madrid-fan Haidar Samir.

Nu viser det sig, at dagen blev værre endnu. For et slagsmål, som han havde med en Barcelona-fan under kampen, koster Samir to millioner dinarer, godt 9000 kroner.

Balladen opstod i forbindelse med en kontroversiel dommerbeslutning under kampen. Et mål, som Gonzalo Higuain scorede for Real Madrid, blev annulleret på grund af et frispark, som klubkammeraten Cristiano Ronaldo havde begået.

Dommerkendelsen førte til et skænderi mellem Samir og Hassan Attar, en Barcelona-fan, der så kampen på samme café som Samir i Nasiriyah i det sydlige Irak.

- De skændtes om, hvorvidt målet var gyldigt eller ej. De begyndte at slynge fornærmelser efter hinanden og endte i slagsmål, fortæller Haidar al-Hamdani, en fætter til Samir.

Repræsentanter for slagsbrødrenes klaner blev tilkaldt for at få situationen under kontrol. Klanerne blev så enige om, at Samir skulle betale Attar 12 millioner dinarer.

Men siden er beløbet reduceret, og nu har Samir så afleveret to millioner dinarer til Barcelona-fan Attar, der dermed har fået lidt penge på lommen forud for sit holds kamp mod Manchester United på lørdag.

Fodbold udløser klanstrid i Irak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce