Flyrute åbner igen i Haiti


Flyrute åbner igen i Haiti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag starter selskabet American Airlines igen med at tilbyde kommercielle flyvninger til Haiti. Dermed kan den jordskælvsramte nation opleve lidt normalitet.

American Airlines genåbner i slutningen af ugen selskabets flyrute mellem Miami og Port-au-Prince. Samtidig vil man i marts starte ruter mellem Haiti og Puerto Rico og Den Dominikanske Republik.

- Disse flyvninger vil stå som milepæle i forhold til at hjælpe med genopbygningen i landet. Når den kommercielle luftfart er genoptaget, kan vi samle folk med deres kære og tilbyde pålidelig transport til og fra Haiti, siger vicedirektør i American Airlines, Peter Dolara.

Selskabet er det første til at genoptage kommercielle flyvninger til Haiti. Lufthavnen i hovedstaden har fungeret som livslinje for haitianerne siden landet blev ramt af et voldsomt jordskælv i januar, der dræbte over 217.000 mennesker.

American Airlines og datterselskabets American Eagle har foretaget 30 specialflyvninger under den humanitære krise i Haiti, hvor man hjalp nødhjælpsarbejdere, medicinsk personale og forsyninger frem til de nødstedte.

Desuden har selskabet evakueret 700 mennesker fra kriseområdet.

Flyrute åbner igen i Haiti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce