Fire israelere myrdet


Fire israelere myrdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MELLEMØSTEN: Fire israelere blev lørdag dræbt ved et palæstinensisk angreb på en jødisk bosættelse nordvest for byen Hebron på Vestbredden.

Det oplyste en talsmand for den israelske hær til Israels statslige radio.

Mindst otte personer blev derudover såret, seks af dem alvorligt.

Angrebet på bosættelsen Adora var det første succesfulde attentat mod israelere i to uger. Ifølge militære israelske kilder blev angrebet udført af to eller tre uniformerede, bevæbnede mænd, der tiltvang sig adgang til to huse og forsøgte at trænge ind i adskillige andre under angrebet på bosættelsen, som varede omkring 15 minutter.

En af de dræbte var en seksårig pige, der blev dræbt i sit hjem, mens hendes mor og to øvrige børn blev såret. Faren til familien befandt sig under angrebet i en synagoge i forbindelse med den jødiske sabbat.

Blandt de øvrige dræbte var en kvinde, der blev skudt i sin seng, mens hendes mand blev alvorligt såret, og parrets 14-årige søn blev lettere såret under angrebet.To øvrige israelere, en 23-årig og en 50-årig, blev skudt og dræbt på gaden, da de forsøgte at løbe i skjul.

Derudover blev en kvinde skudt i skulderen, hvorefter hun forskansede sig i sit badeværelse, hvor det ikke lykkedes angriberne at trænge ind.

Ifølge israelsk militær lykkedes det måske gerningsmændene til attentatet at flygte ind i byen Hebron kun otte kilometer væk.

Senere lørdag forlød det via israelsk radio, at en bevæbnet palæstinenser, der måske havde deltaget i attentatet, var blevet dræbt af israelske soldater.

Fire israelere myrdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce