En kollega fangede episode, hvor en kvindelig tv-reporter spænder ben for en mand på flugt - reporteren er nu fyret.

Da en gruppe flygtninge eller migranter tirsdag stak af fra en stor asyllejr i det sydlige Ungarn, greb myndighederne straks ind for at stoppe dem.

Det samme gjorde en ungarsk tv-reporter, som tilsyneladende var på stedet for at rapportere fra lejren.

Da en mand, tungt lastet med et barn og bagage, løb forbi hende med betjente i hælene, strakte hun benet frem, så han styrtede til jorden og rullede rundt.

En journalist, Stephan Richter, som arbejder for RTL og n-tv, filmede episoden og delte den på Twitter. Det fremgår tydeligt, at kvinden stikker foden frem og spænder ben.

Episoden blev hurtigt spredt på de sociale medier, og hendes arbejdsgiver - tv-stationen N1TV - skriver tirsdag på Facebook, at hun ikke længere arbejder for tv-kanalen.

I et kort indlæg på det sociale medie skriver kanalens chefredaktør, Szabolcs Kisberk, at den kvindelige journalists opførsel er "uacceptabel", og "arbejdsforholdet er afsluttet".

De fleste i asyllejren kommer ifølge CNN fra Syrien, Irak og Afghanistan, og deres nationaliteter peger dermed på, at de er flygtninge.

Flere flygtninge fortæller, at de var blevet stillet i udsigt, at en bus skulle bringe dem til et andet sted, så de kunne undgå at blive registreret på stedet.

Ifølge CNN var deres håb at nå til Tyskland eller Østrig.

Det lykkedes i første omgang for en gruppe mennesker i lejren at slippe væk fra myndighederne, men de blev senere pågrebet.

Unfassbar: Unser Reporter Stephan Richter hat gefilmt, wie eine ungarische Kamerafrau einem Flüchtling mit Kind auf dem...

Posted by Auslandsreport on Wednesday, September 9, 2015

Mere om emnet

Se alle

Få er omfattet af asylstramninger

Støjberg annoncerede i Hizbollah-glad avis med åbne øjne

S kræver svar på flygtningeannoncer i kontroversiel avis