Fanget på tv: Reporter spænder ben for flygtninge

Foto: Skærmdump fra Youtube

Fanget på tv: Reporter spænder ben for flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En kollega fangede episode, hvor en kvindelig tv-reporter spænder ben for en mand på flugt - reporteren er nu fyret.

Da en gruppe flygtninge eller migranter tirsdag stak af fra en stor asyllejr i det sydlige Ungarn, greb myndighederne straks ind for at stoppe dem.

Det samme gjorde en ungarsk tv-reporter, som tilsyneladende var på stedet for at rapportere fra lejren.

Da en mand, tungt lastet med et barn og bagage, løb forbi hende med betjente i hælene, strakte hun benet frem, så han styrtede til jorden og rullede rundt.

En journalist, Stephan Richter, som arbejder for RTL og n-tv, filmede episoden og delte den på Twitter. Det fremgår tydeligt, at kvinden stikker foden frem og spænder ben.

Episoden blev hurtigt spredt på de sociale medier, og hendes arbejdsgiver - tv-stationen N1TV - skriver tirsdag på Facebook, at hun ikke længere arbejder for tv-kanalen.

I et kort indlæg på det sociale medie skriver kanalens chefredaktør, Szabolcs Kisberk, at den kvindelige journalists opførsel er "uacceptabel", og "arbejdsforholdet er afsluttet".

De fleste i asyllejren kommer ifølge CNN fra Syrien, Irak og Afghanistan, og deres nationaliteter peger dermed på, at de er flygtninge.

Flere flygtninge fortæller, at de var blevet stillet i udsigt, at en bus skulle bringe dem til et andet sted, så de kunne undgå at blive registreret på stedet.

Ifølge CNN var deres håb at nå til Tyskland eller Østrig.

Det lykkedes i første omgang for en gruppe mennesker i lejren at slippe væk fra myndighederne, men de blev senere pågrebet.

Unfassbar: Unser Reporter Stephan Richter hat gefilmt, wie eine ungarische Kamerafrau einem Flüchtling mit Kind auf dem...

Posted by Auslandsreport on Wednesday, September 9, 2015

Fanget på tv: Reporter spænder ben for flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce