Eksplosion i hus i Karachi dræber syv


Eksplosion i hus i Karachi dræber syv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindst syv mennesker er blevet dræbt ved en eksplosion i et hus beboet af terrorister i Karachi i Pakistan

En eksplosion, der har væltet et hus omkuld i Karachi i det sydlige Pakistan, har kostet syv mennesker livet, da materialer til bombefremstilling detonerede ved et uheld, oplyser politiet.

Eksplosionen er sket i et hus, der bebos af militante grupper. Det ligger i det fattige Baldiakvarter i landets finansielle centrum, millionbyen Karachi.

Geværer, granater og selvmordsveste er bjærget fra huset, hvor ligene ligger begravet under murbrokkerne, mens sprængningseksperter forsigtigt arbejder på at rydde stedet.

- Mindst syv mennesker er blevet dræbt i eksplosionen. Vi har hentet seks lig ud fra ruinerne og er i gang med at lokalisere det syvende, siger den ledende politimand Sardar Abdul Majeed Dasti.

- Det lader til, at sprængstoffer, som blev opbevaret i huset, er årsagen til eksplosionen, siger byens politichef Waseem Ahmad og tilføjer:

- Huset er brugt af terrorister. Vi er meget forsigtige med at fjerne murbrokkerne. Ammunitionsrydningspersonel er ankommet til stedet.

Pakistans indenrigsminister, Rehman Malik, siger, at personerne, der bor i huset, kommer fra Swat, en nordvestlig dal, hvor militæret iværksatte en operation sidste år for at nedkæmpe en toårig talibanopstand.

Karachi har stort set været fri for militant vold i de sidste par år, men for halvanden uge siden kostede et bombeangreb mod et shiitisk religiøst optog mindst 30 mennesker livet. Angrebet skabte bekymring for, at de militante er ved at bringe deres kamp til storbyen.

Eksplosion i hus i Karachi dræber syv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce