Dykkere overlever rædsom nat på øgle-ø


Dykkere overlever rædsom nat på øgle-ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvundne dykkere reddede sig i land på en ø ud for Bali - og opdagede at den var beboet af komodovaraner - kæmpeøgler, der let kan dræbe et menneske.

De kom fra asken i ilden de fem europæiske dykkere, der torsdag blev ført bort af strømmen under en dykkertur ud for Indonesiens kyst. Dykkerne havde held til at redde sig i land på en lille ø, blot for at opdage, at det var et reservat for komodovaraner - livsfarlige kæmpeøgler. De uheldige dykkere - tre briter, en franskmand og en svensker - tilbragte de følgende 36 timer på den øde ø, inden de blev fundet ved middagstid lørdag.

31-årige Laurent Pinel fortæller, at gruppen måtte skræmme en af kæmpeøglerne bort med sten og rense et lille område for skaldyr, mens de ventede på at blive redet fra den lille ø, der er en del af Komodo National Park øst for Bali.

- En komodovaran kom ind imellem os på stranden i går (fredag) eftermiddag, siger han og beskriver, hvordan gruppen kastede sten mod den livsfarlige øgle for at skræmme den væk.

- Vi havde intet at spise. Vi spiste en eller anden slags muslinger, som vi skrabede af stenene, forklarer Pinel fra en sundhedsklinik, hvor dykkerne bliver behandlet efter deres redning.

Dykkerne tilbragte ni timer til havs sent torsdag efter at være blevet ført bort fra deres dykkerbåd af en de stærke bølger, som området er berygtet for.

Dykkere overlever rædsom nat på øgle-ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce