Dansk offer for katastrofe identificeret


Dansk offer for katastrofe identificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 22-årig pige fra Skive blev i går identificeret på Sri Lanka som det ottende danske offer for naturkatastrofen i Asien.

Der er tale om Lone Lajgaard Sørensen, der havde været på ferie med sine forældre på Sri Lanka, da katastrofen indtræf, oplyser vicekriminalinspektør Bjarne Vilsbøll fra Rigspolitiet.

- Forældrene er blevet underrettet onsdag aften (i går, red.), men eftersom de havde været sammen på ferie dernede, vidste de godt, hvor det bar henad, forklarer Bjarne Vilsbøll.

Den danske unge kvinde blev identificeret af et tysk id-team på Sri Lanka i samarbejde med den danske politimand, der er udsendt til stedet. Myndighederne har i et par dage haft en mistanke om, at en bestemt omkommen kunne være den afdøde dansker.

- Det var specielt et tilsendt tandkort fra Danmark, der var med til at få kvinden identificeret, siger Bjarne Vilsbøll.

Antallet af savnede danskere fortsat faldende, idet der nu kun er 46 personer savnet. Det er fem færre end tirsdag.

Rigspolitiet oplyser, at politiet på forskellige måder har fået kendskab til, at nogle af de savnede personer, hele tiden har været i god behold. I nogle tilfælde er den savnede person vendt hjem til Danmark uden at give besked til de pårørende, mens andre for eksempel har været i Phuket omkring katastrofedagen, men er rejst nordpå i Thailand og har først nu har kontaktet familien i Danmark.

Det er også lykkedes Rejseholdet at finde danskere, der stadig opholder sig i Thailand, i god behold, oplyser Rigspolitiet.

Dansk offer for katastrofe identificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce