Danmark fik mellemplacering i Beograd

Se billedgalleri
Det danske medaljehåb ved Det Europæiske Melodi Grand Prix - Simon Mathew - levede op til bookmakernes forventninger og endte på en 15. plads. Rusland vandt.

Danmark fik mellemplacering i Beograd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rusland vandt Melodi Grand Prix. Danmark fik 15. plads.

Mens andre lande kravlede op ad listen og Rusland helt til tops på tv-skærmene hos mere end 100 millioner europæiske seere, så måtte Danmark og Simon Mathew se sig placeret i den mellemste halvdel som nummer 15 ved det Europæiske Melodi Grand Prix i den serbiske hovedstad Beograd.

Det var en mellemfornøjet Simon Mathew, der gjorde status over sin og bandets resultat i de sene, lune nattetimer foran Hotel Continental få hundrede meter fra Beogradska Arena.

- Jeg står tilbage med en slags mellemfølelse lige nu og er selvfølgelig skuffet over, at jeg ikke fik en højere placering. Men jeg holder fast i den oplevelse, jeg har fået med at optræde for så mange mennesker, og jeg har levet som en rockstjerne i 14 dage, siger Simon Mathew til Ritzau.

Vinderen af lørdagens Melodi Grand Prix blev sangeren Dima Bilan, der med sangen "Believe " sikrede Rusland en overvældende sejr med 272 stemmer. Men den russiske sejr får ikke rosende ord med på vejen fra den danske lejr. - Det er ikke en fortjent vinder. Uden at begynde på at blive politisk, så var det bare ikke min favorit, siger Simon Mathew.

Danmark fik mellemplacering i Beograd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce