Farveltale fra Clinton i Washingtons Nationale Bygningsmuseum.

Hillary støtter Obama

Hillary Clinton gav sin "fulde støtte" til Barack Obamas forsøg på at blive USA's næste præsident, da hun formelt afsluttede sit historiske forsøg på at blive USA's første kvindelige præsident.
Hillary Clinton giver sin "fulde støtte" til Barack Obamas forsøg på at blive USA's næste præsident, da hun formelt afsluttede sit historiske forsøg på at blive USA's første kvindelige præsident.

- Måden, hvorpå vi kan fortsætte vores kamp nu, opnå vores mål, som vi har kæmpet for, er at tage vores energi, vores lidenskaber og vores styrke og gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe Barack Obama til at blive USA's næste president, sagde hun til tusindvis af entusiastiske tilhængere.

- I dag, hvor jeg afslutter min valgkampagne, lykønsker jeg ham med den sejr, som han har vundet og den ekstraordinære valgkamp, som han har ført. Jeg støtter ham og giver ham min fulde støtte, sagde Hillary Clinton i Washingtons Nationale Bygningsmuseum.

Hillary Clinton blev modtaget med overvældende bifald, da hun ankom til bygningen sammen med sin mand, tidligere præsident Bill Clinton, og datteren Chelsea samt sin mor.

Mere om emnet

Se alle

Barack Obama vil have Clinton i front