Lad være med at sætte dato på tilbagetrækning fra Irak, siger præsident George W. Bush inden møde med den britiske premierminister.
Måske tog det værtens appetit inden den officielle middag i aften, da præsident George W. Bush ved et besøg i London opfordrede premierminister Gordon Brown til ikke at sætte nogen dato for tilbagetrækning af de britiske styrker i Irak.

Den amerikasnke præsident landede i eftermiddags med Air Force One i Heathrow lufthavn. Det var sidste stop for Bush på en rejse, som i lidt over en uge har ført ham rundt i Europa.

I et interview til avisen The Observer søndag siger Bush, at USA og dets vigtigste allierede i Irak, Storbritannien, begge indlysende ønsker at få deres soldater hjem, men det kan kun ske "på grundlag af succes".

- Vores svar er: Der skal ikke være en bestemt tidsplan, siger Bush.

Avisen beskriver det som en advarsel til Brown, men det afviste Det Hvide Hus i Washington. Der er ingen uenighed mellem USA og Storbritannien, sagde en talsmand for præsidenten.

- Ingen af os leder efter tilfældige tidsplaner, soldaterne vil vende hjem på grundlag af omstændighederne på landjorden, og de vil vende hjem efter succes, sagde talsmanden.