Bush giver Brown besked om Irak

Bush ankom søndag til London

Bush giver Brown besked om Irak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad være med at sætte dato på tilbagetrækning fra Irak, siger præsident George W. Bush inden møde med den britiske premierminister.

Måske tog det værtens appetit inden den officielle middag i aften, da præsident George W. Bush ved et besøg i London opfordrede premierminister Gordon Brown til ikke at sætte nogen dato for tilbagetrækning af de britiske styrker i Irak.

Den amerikasnke præsident landede i eftermiddags med Air Force One i Heathrow lufthavn. Det var sidste stop for Bush på en rejse, som i lidt over en uge har ført ham rundt i Europa.

I et interview til avisen The Observer søndag siger Bush, at USA og dets vigtigste allierede i Irak, Storbritannien, begge indlysende ønsker at få deres soldater hjem, men det kan kun ske "på grundlag af succes".

- Vores svar er: Der skal ikke være en bestemt tidsplan, siger Bush.

Avisen beskriver det som en advarsel til Brown, men det afviste Det Hvide Hus i Washington. Der er ingen uenighed mellem USA og Storbritannien, sagde en talsmand for præsidenten.

- Ingen af os leder efter tilfældige tidsplaner, soldaterne vil vende hjem på grundlag af omstændighederne på landjorden, og de vil vende hjem efter succes, sagde talsmanden.

Bush giver Brown besked om Irak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce