Brown afviser rygter om medarbejdertæsk


Brown afviser rygter om medarbejdertæsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den britiske premierminister, Gordon Brown, afviser journalists anklager om, at han skulle have slået medarbejdere og siger, at han aldrig har været voldelig.

Storbritanniens premierminister, Gordon Brown, afviser kategorisk mediernes beskyldninger om, at han skulle have truet og en enkelt gang slået sine medarbejdere i Downing Street 10.

- Lad mig sige det helt klart, så det ikke er muligt at misforstå: Jeg har aldrig, aldrig slået nogen i mit liv, siger Gordon Brown til tv-stationen Channel 4 og forklarer:

- Hvis jeg bliver vred, bliver jeg vred på mig selv.

Beskyldningerne om, at premierministeren skulle være skredet til korporligheder over for medarbejdere i sin stab, kommer fra avisen The Observer, der har offentliggjort uddrag fra en bog af den politiske journalist Andrew Rawnsley.

I forbindelse med et vredesudbrud skulle Gordon Brown have knyttet næven og hamret den ind i ryglænet på sin ministerbils passagersæde, hvor en rystet livvagt befandt sig.

En medarbejder, der sad ved siden af premierministeren, skulle efterfølgende være krøbet sammen i frygt for, som der står i bogen, at Gordon Brown skulle slå ham i ansigtet.

Ifølge Andrew Rawnsley har en topembedsmand i Storbritanniens regering, Gus O'Donnell, bedt Gordon Brown om at styre sit iltre temperament, som angiveligt har skræmt premierministerens medarbejdere fra vid og sans.

Gordon Browns officielle talsmand har tidligere afvist anklagerne som ondsindede og uden hold i virkeligheden.

De officielle valgkampagner op til forårets parlamentsvalg i Storbritannien er endnu ikke begyndt. Alligevel er tonen skærpet i den indenrigspolitiske debat.

Den tidligere konservative premierminister John Major langer søndag i avisen The Mail ud efter Gordon Browns regering, som han mener har "fejlet på spektakulær vis" og har ødelagt den britiske økonomi i løbet af sine 13 regeringsår.

Regeringspartiet Labour og premierminister Gordon Brown står ifølge meningsmålinger til at lide et klart nederlag til De Konservative ved parlamentsvalget.

Brown afviser rygter om medarbejdertæsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce