Briterne offentliggør liste over uønskede


Briterne offentliggør liste over uønskede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storbritannien offentliggør liste over 16 personer, der er blevet nægtet adgang til landet siden oktober på grund af deres ekstremistiske holdninger.

Islamiske ekstremister, amerikanske racister og ledere af en russisk skinheadgruppe er blandt de mennesker, der er forment adgang til Storbritannien, fordi de ønsker at fremme had, terror og alvorlig kriminalitet. Det meddelte den britiske regering i dag.

I et hidtil uset skridt offentliggjorde indenrigsministeriet i London en række af de navne, der optræder på regeringens liste over personer, der har fået indrejseforbud i Storbritannien siden oktober sidste år.

- Ved at navngive dem er det muligt for folk at se, hvilke former for uacceptabel adfærd vi ikke vil acceptere i dette land, siger indenrigsminister Jacqui Smith.

Blandt de uønskede er Yunis al-Astal, en politiker fra den palæstinensiske Hamas-bevægelse, den jødiske ekstremist Mike Guzovsky og den amerikanske talkshow-vært Michael Savage, hvis holdninger til indvandring, islam, voldtægt og autisme har skabt furore i USA.

Andre, der optræder på listen, er Fred Waldron Phelps, en amerikansk baptistpræst, der agiterer imod homoseksualitet, hans datter Shirley Phelps-Roper og to ledere af en russisk skinheadgruppe, Stephen Donald Black og Erich Gliebe.

- At få adgang til dette land er et privilegium. Vi vil ikke tillade indrejse for folk, der ønsker at fremme holdninger, der fundamentalt er i strid med vore værdier, siger den britiske indenrigsminister.

Offentliggørelsen af navnene kommer efter en stramning i oktober sidste år af Storbritanniens indvandrerlove, der gør det lettere at nægte uønskede personer adgang til landet.

Listen tæller 16 af de 22 personer, der er blevet nægtet adgang siden oktober. Offentliggørelse af de sidste seks navne vil ikke være i offentlighedens interesse, siger indenrigsminister Smith.

Briterne offentliggør liste over uønskede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce