Brand i tagrestaurant i Mumbai dræber mindst 15

En brand i en etageejendom i Mumbai i Indien har kostet adskillige mennesker livet. Her ses den totalt udbrændte tagrestaurant, hvor branden angiveligt begyndte under en fødselsdagsfest.

Brand i tagrestaurant i Mumbai dræber mindst 15

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hovedparten af de omkomne i en bygningsbrand i Mumbai var kvinder, der deltog i fest, oplyser politiet.

Mindst 15 personer er natten til fredag lokal tid omkommet i en brand i en etageejendom i Mumbai, oplyser indiske myndigheder ifølge nyhedsbureauet AP.

Andre medier nævner dødstal på mellem 12 og 14.

Hovedparten af de omkomne er yngre kvinder, som deltog i en fødselsdagsfest i en restaurant på toppen af bygningen.

- Mindst 11 af ofrene var kvinder i 20'erne og begyndelsen af 30'erne, siger Deepak Deoraj, talsmand for politiet i Mumbai, til nyhedsbureauet dpa.

- Mere end 20 er kommet til skade, tilføjer han.

Branden startede angiveligt i restauranten. Flammerne spredte sig hurtigt og på under 30 minutter var samtlige af bygningens fem etager omspændt, skriver lokale medier.

Det lykkedes redningsmandskab at evakuere omkring 150 personer fra bygningen.

Ingen personer er anholdt i forbindelse med branden, men ifølge politiet har ejerne af restauranten ignoreret brandreglementet. Flammer fik fat i en overdækning lavet af klæde og bambus, og derefter gik det hurtigt.

Sulbha Arora, en læge, som befandt sig i restauranten, fortæller, at folk gik i panik og forsøgte at slippe væk. Flammer fyldte stedet "i løbet af sekunder".

- En eller anden skubbede mig. Folk løber hen over mig, mens loftet styrtede sammen i flammer. Jeg ved stadig ikke, hvordan jeg slap ud i live, siger hun ifølge dpa.

Bygningen ligger i Kamala Mills, et tidligere industriområde i centrum af Mumbai, som ifølge Reuters er omdannet til et livligt kvarter med fine restauranter, barer, natklubber, kontorbygninger og butikker.

Brand i tagrestaurant i Mumbai dræber mindst 15

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce