300 brandfolk kæmper for at slukke en brand i Universal Studios filmby, Universal City i Los Angeles.

Brand hos Universal Studios i LA

En kæmpe brand brød søndag ud i filmbyen hos Universal Studios i Los Angeles. Omkring 300 brandfolk blev sat ind for at tæmme flammerne, der først på aftenen (dansk tid) havde raseret fem sektioner inden for filmbyens New York-afdeling.
En kæmpe brand er brudt ud i filmbyen hos Universal Studios i Los Angeles. Omkring 300 brandfolk fra flere stationer i Los Angeles-området er sat ind for at tæmme flammerne, der først på aftenen (dansk tid) havde raseret fem sektioner inden for filmbyens New York-afdeling.

Brandinspektør Frank Garrido siger, at branden begyndte i et område, der skal forestille at være gader i New York. Han tilføjer, at det er lykkes at inddæmme branden, så den kun raser i et område, den såkaldte "King Kong-udstilling".

En talsmand for Universal Studios siger, at skaderne overvejende synes at være sket i et område, hvor der optages tv-shows, mens en nærliggende temapark ikke er berørt.

Adskillige storfilm er optaget i Universal Studios i Hollywoods lange filmhistorie. Det gælder blandt andet "Dødens Gab" og "Tilbage til Fremtiden".

Mere om emnet

Se alle

Hollywoodbrand slukket