Boston: Formodet bombemand er identificeret


Boston: Formodet bombemand er identificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere medier fortæller, at en formodet bombemand nu er identificeret ved hjælp af overvågningsvideo.

Der er blevet gjort "mærkbare fremskridt" i efterforskningen af bombemanden fra Boston.

Det fortæller en politikilde til tv-stationen CNN.

Således har efterforskere nu identificeret en formodet gerningsmand ud fra to videooptagelser optaget før bombeeksplosionerne i Boston under det traditionsrige Boston Marathon.

Videoen er optaget i det nærliggende stormagasin, Lord & Taylor.

Ifølge CNN og Boston Globe viser billederne en mand stille en sort rygsæk på gaden, hvor en af eksplosionerne fandt sted, hvorefter han går fra gerningsstedet.

Siden mandag har hundredvis af efterforskere gransket overvågningsvideoer og stillbilleder taget omkring målstregen på tidspunktet for mandagens eksplosioner, som dræbte tre mennesker og sårede mindst 176 .

Tidligere onsdag aften var det fremme, at amerikanske myndigheder havde anholdt en mistænkt i sagen. Det blev dog siden dementeret af politiet i Boston og det amerikanske justitsministerium.

- På trods af udsagn om det modsatte har der ikke været en anholdelse i sagen, skrev Boston Politi på sin Twitter-profil.

Identificeringen er det hidtil største skridt i efterforskningen.

For at nå frem til et gennembrud i efterforskningen har de amerikanske myndigheder blandt andet bedt om hjælp fra befolkningen til at finde en person, som have båret rundt på en meget tung sort nylontaske et sted i nærheden af målområdet ved årets Boston Marathon.

I den forbindelse har FBI fået mere end 2000 henvendelser fra folk.

Ingen har endnu taget ansvaret for de tre bombeeksplosioner.

Det forventes, at der bliver holdt et nyt pressemøde i Boston klokken 23 dansk tid onsdag aften. Her vil politiet fortælle om den nuværende situation og identificeringen af den mistænkte.

USA's præsident, Barack Obama, tager torsdag til Boston, hvor han sammen med Massachusetts guvernør, Deval Patrick, vil deltage i en mindehøjtidelighed til ære for ofrene for eksplosionerne ved Boston Marathon.

Boston: Formodet bombemand er identificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce