Borgmester: Måske kan vi aldrig forhøre bombemanden


Borgmester: Måske kan vi aldrig forhøre bombemanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bostons borgmester frygter, at formodet bombemands tilstand er så kritisk, at forhør aldrig bliver muligt.

Lige siden den 19-årige formodede bombemand, Dsjokhar Tsarnaev, blev anholdt fredag lokal tid, er hans tilstand blevet betegnet som "yderst kritisk".

Borgmesteren i Boston frygter nu, at verden aldrig vil få stillet de mange spørgsmål, som tårner sig op i kølvandet på de to bombeeksplosioner ved Boston Marathon mandag.

- Vi ved ikke, om vi nogensinde kommer til at forhøre ham, siger Thomas Menino til tv-stationen ABC, uden at udbyde det nærmere.

Flere medier skriver, at Dsjokhar Tsarnaevs tilstand fortsat er kritisk. Han er ude af stand til at snakke, fordi han i forbindelse med anholdelsen fredag pådrog sig skader på halsen og tungen.

FBI kan således stadig ikke gennemføre forhøret af den formodede gerningsmand. Det beretter en kommissær Ed Davis fra FBI til tv-stationen CBS.

Dsjokhar Tsarnaev er indlagt på Beth Israel Deaconess Medical Center, mens den offentlige anklager Carmen Ortiz arbejder på at færdiggøre anklagerne mod ham.

Nbcnews.com og nyhedsbureauet Reuters beretter, at anklagepunkterne angiveligt kan blive fremlagt allerede senere søndag.

Ifølge det amerikanske justitsministerium kan det dog ske, at en dommer kommer til hospitalet og sigter Dsjokhar i hans hospitalsseng. Det skriver cnn.com.

Dsjokhar Tsarnaev er sammen med sin 26-årige storebror mistænkt for at stå bag bombeangrebet mod Boston Marathon, hvor to bomber mandag eksploderede med få sekunders mellemrum ved målstregen. Eksplosionerne dræbte tre og sårede 180.

Fredag blev Dsjokhars storebror, Tamerlan Tsarnaev, skudt og dræbt af politiets skud

Nyhedsbureauet Reuters skriver, at Tamerlan Tsarnaev, rejste til Moskva tilbage i januar 2012, hvor han tilbragte seks måneder.

Det er endnu uklart, hvorvidt han i den forbindelse havde kontakt med militante islamistiske grupper.

Russiske og amerikanske myndigheder undersøger nu, om der muligvis er en forbindelse mellem de to brødre og oprørsgrupper.

Borgmester: Måske kan vi aldrig forhøre bombemanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce