Bønner for Madeleine


Bønner for Madeleine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den engelske landsby, hvor den savnede pige Madeleine kommer fra, markerer toårsdagen for hendes forsvinden på en ferie i Portugal.

Kirkegængere i landsbyen Rothley i Leicestershire i det centrale England samledes i dag i byens kirke for at markere toårsdagen for bysbarnet Madeleine McCanns forsvinden.

Den dengang fireårige pige forsvandt under mystiske omstændigheder i et ferieområde i Portugal, hvor hun var sammen med sine forældre.

- I alle vore Gudstjenester beder vi for savnede børn og specielt for McCann-familien. Vi vil give det lidt mere opmærksomhed i dag, men det er aldrig forsvundet herfra. Det sker stadig for os. Uge efter uge beder vi for McCann-familien, sagde den lokale præst, Rob Gladstone, inden Gudstjenesten.

Madeleines forældre, Gerry og Kate McCann, var så vidt vides ikke i Rothley på årsdagen.

Forældrene har siden Madeleines forsvinden den 3. maj 2007 arbejdet hårdt på at bevare det offentlige fokus på sagen. I torsdags viste britisk tv en dokumentarudsendelse om, hvordan familien klarer sig i dagligdagen uden det ældste af parrets tre børn.

I en erklæring, udsendt inden årsagen, sagde forældrene, at det nu er to år siden, at de var en lykkelig familie på fem.

- Vi leder ikke længere efter vore fireårige lille pige, men en seksårig. Det er afgørende, siger parret, der har offentliggjort et computerfremstillet image af, hvordan Madeleine formentlig ser ud som seksårig.

Bønner for Madeleine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce