Blodig dag i Irak med mange dræbte


Blodig dag i Irak med mange dræbte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adskillige bombeangreb rundt om i Irak koster op mod 20 mennesker livet. En hel familie er udslettet i Bagdad af ukendte gerningsmænd.

Otte medlemmer af en familie er fundet dræbt i en forstad til Iraks hovedstad, Bagdad. Flere er halshugget. Drabene skete mandag morgen og "terrorister" menes at stå bag, oplyser irakiske sikkerhedsstyrker.

- En gruppe terrorister udførte dette brutale overfald og drab på en familie i Al-Wehdah bydelen. Otte er dræbt, og nogle af dem har fået halsen skåret over, hedder det i en erklæring.

Årsagen til drabet er ukendt. Al-Wehdah forstaden er overvejende shiamuslimsk, og der er mistanker om, at sunnimuslimer står bag overfaldt.

I byen Ramadi, der er hovedstad i provinsen Anbar, omkom en far, dennes søn og en politimand, da en selvmordsbombemand bragte en bombe til eksplosion ved et offentligt kontor.

Senere omkom to medlemmer af de irakiske sikkerhedsstyrker i byen Mosul, da en drabsmand sprængte en kontrolpost i luften.

To politibetjente blev dræbt af skud, da de skulle kontrollere sikkerhedsforanstaltninger ved et indkøbscenter også i Mosul.

Volden kommer kun 14 dage før parlamentsvalget den 7. marts. Valget er det andet demokratiske valg i Irak, efter at Saddam Hussein blev fjernet fra magten, og det ses som en vigtig test for den civile regering i landet.

Blodig dag i Irak med mange dræbte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce