Bladfolk anklaget i sag om intime fotos af Williams kone


Bladfolk anklaget i sag om intime fotos af Williams kone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topchef for bladforlag og fotograf er anklaget i sag om topløse fotos af den tidligere Kate Middleton.

Lederen af et stort bladforlag og en fotograf er blevet anklaget for at have offentliggjort intime fotos af prins Williams kone Catherine, siger kilder i det franske retsvæsen onsdag.

Fotografierne, hvoraf nogle viser den tidligere Kate Middleton topløs, blev bragt i to separate magasiner i september, hvilket vakte megen furore og fik det kongelige par til at lægge sag an i Frankrig.

Kilder tæt på sagen siger til det franske nyhedsbureau AFP, at lederen af Mondadori Gruppen, som blandt andet udgiver magasinet Closer, og en fotograf på den regionale avis La Provence er anklaget i sagen.

Dommere i Paris-forstaden Nanterre har anklaget fotografen for at have "forstyrret privatlivets fred", fordi han fotograferede den tidligere Kate Middleton i badedragt, da hun var på ferie i Sydfrankrig. Billederne blev bragt i La Provence.

Men de mest intime fotos viser Hertugingen af Cambridge topløs, mens Wiliam smører hendes balder ind i solcreme. Disse fotos blev bragt i Closer, og det er stadig ved at blive undersøgt, hvem der tog dem.

Ernesto Mauri, som er topchef i Mondadori, er anklaget, fordi han bragte fotografierne i Closer.

Hertugen og hertuginden af Cambridge indledte sag mod bladforlaget, så snart fotografierne var blevet offentliggjort, og der blev nedlagt forbud mod at offentliggøre dem igen.

Parrets advokat, Aurelien Hamelle, sagde ved en høring i september, at der var tale om et "meget intimt øjeblik" i det unge pars liv, og at det på ingen måde burde have været bragt på en magasinforside.

Advokaten fremhævede også, at det var særligt belastende for parret på baggrund af den måde, hvorpå Williams mor, prinsesse Diana, døde i 1997 i en bilulykke i Paris på flugt fra paparazzier.

Bladfolk anklaget i sag om intime fotos af Williams kone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce